Adventní soboty u ABABU

Adventní soboty u ABABU

Novinky, Setkávání s vámi

O svátečních sobotách bude mít letos Ababu OTEVŘENO! Přijďte si k nám vychutnat vánoční atmosféru, ochutnat domácí cukroví a využít výhodných nabídek. Každou sobotu pro vás máme připravenou jinou speciální akci.

První 2 měsíce s miminkem

První 2 měsíce s miminkem

Myšlenky

Tenhle článek bych sama chtěla číst před porodem a škoda, že jsem ho nikde nenašla. Ušetřilo by se možná hodně slz a zbytečného trápení. Všude je milion textů a videí o porodu a jak se na něj připravit, ale skoro pár hodin nikde se nepíše, co přijde potom. Dalo by se říct, že to je mnohem důležitější a náročnější. Porod trvá jen (u mě teda 48 haha), ale miminko už budete mít napořád :D

Jednorožci pro jednorožce  / Productboard

Jednorožci pro jednorožce / Productboard

V roce 2022 jsme pro český startup Productboard, který se stal díky investicím jednorožcem, navrhli a ušili kamaráda na míru. Tématicky šlo právě o bájné zvíře s rohem na hlavě.   Specifický střih díky skládané hřívě a ocasu nám dal…

Tipy od Jitky do porodnice a na šestinedělí

Tipy od Jitky do porodnice a na šestinedělí

Když jsem na Instagramu ukazovala, co vše si balím do porodnice, přišlo mi hodně přání o sdílení seznamu a tipů k porodu a na šestinedělí. Sama jsem z těchto článků a videí čerpala a moc mi to pomohlo. Ráda tímto článkem oplatím to samé dalším nastávajícím maminkám.

ABABU Hledá druhou Dominiku

ABABU Hledá druhou Dominiku

Do naší malé Ababu rodiny hledáme posilu. Ababu se rozrůstá, Jitka (autorka značky) odešla na mateřskou dovolenou a my přestáváme stíhat. Proto potřebujeme ideálně naklonovat naší Dominiku :D. Co všechno má Dominika v Ababu pod palcem a byla by…

Deepnote balíčky pro nastávající rodiče

Deepnote balíčky pro nastávající rodiče

Spolupráce

Pro český startup Deepnote jsme připravovali balíčky plné zajíčků pro členy týmu, kteří čekají přírustek do rodiny.

Naši rejnoci zahání strach u zubařů

Naši rejnoci zahání strach u zubařů

Spolupráce

Minulý rok jsme realizovali zajímavou zakázku pro výrobce zubařských křesel Everydent. Zadání bylo jednoduché: Naše křesla vypadají jako rejnok a chtěli bychom rejnoka, velkého tak akorát na břicho pacienta. Realizace už tak jednoduchá nebyla. Ababu ještě nikdy žádné rybí kámoše nevyrábělo.

Kapsář = Díra, ne KRÁTER na trhu!

Kapsář = Díra, ne KRÁTER na trhu!

Novinky

Jestli byl kdy nějaký produkt v Ababu žádaný, tak je to určitě tahle zapeklitá věc na ramínko. Kdybych měla sepsat všechny, kdo jste o něj za posledních asi 5 let psali, tak to vydá na román. Loni jsem na začátku roku slíbila, že do září to dáme a vrhla jsem se na to. 

Muchláček ovečka pro Sleepy Sheepie

Muchláček ovečka pro Sleepy Sheepie

Spolupráce

Muchláček na zakázku pro doprovodný prodej knihy Spánek miminek od značky Sleepy Sheepie. Z této spolupráce jsem měla ohromnou radost, protože co jiného by se ke knížce o dětském spánku hodilo více než náš Ababu muchláček!

Jak vznikala naše knížka Ababůk

Jak vznikala naše knížka Ababůk

O Ababu

Tento článek musel trochu uzrát, protože jsem byla šťastná, že po takové době se už nemusím s naší knížkou trápit, je hotová a už mám od ní pokoj :) Každopádně vás ale nechci ochudit o vznik (a hlavně ten porod) naší první knihy Ababůk.

100 % pro Ukrajinu

100 % pro Ukrajinu

Myšlenky

Poslední dny nemyslím na nic jinýho. Asi jako všichni mám ze současné situace na Ukrajině úzkosti a nedokážu vůbec nic dělat. Pořád s Josefem přemýšlíme, čím přispět, co dělat … prostě nesedět jen před TV a nečinně nesledovat dokola ty šílený zprávy.

ABABU MÁ 5. NAROZENINY! SOUTĚŽ

ABABU MÁ 5. NAROZENINY! SOUTĚŽ

Novinky

Rok uběhl jako voda a Ababu má další narozeniny! Loni se strhl obrovský zájem o navrhnutí vlastního válečku a v dlouhém lockdownu se do kreativních návrhů pustily snad všechny věkové kategorie. A protože to nesmírně bavilo i nás, rozhodli jsme se soutěž zopakovat. Tentokrát se bude navrhovat snad nejoblíbenější produkt vůbec, a tím je muchláček! Jedná se o naši nejprodávanější ušitou hračku. Také mezi látkami vede na plné čáře panel na ušití tří muchláčků.