AKCE: Do 5. 5. přidáváme dárek k objednávce nad 1800 Kč - nové kontrastní leporelo ABAKUK v hodnotě 290 Kč

Jak nás trápil potisk látek

Jak nás trápil potisk látek

O Ababu

Základ Ababu produktů tvoří autorský design, který se tiskne na látku a z ní jsou teprve šity naše certifikované hračky. Jenže digitální potisk látky je docela věda, zvlášť pokud se jedná o 100% bavlnu. Co všechno ovlivňuje podobu výsledného potisku a s jakými nedokonalostmi jsme se natrápili?

Spoustu kapsářů pro školku Fíček

Spoustu kapsářů pro školku Fíček

Spolupráce

Jak může vypadat snová spolupráce, když se jedna školka rozhodne mít v šatně pro své děti kapsáře v jednotném stylu? Přečtěte si v článku, v jaké školce vítají děti naše Ababu kapsáře a jaké nové motivy jsme pro školku na přání vymysleli.

Desítka od Jitky pro Gábi | 2.

Desítka od Jitky pro Gábi | 2.

Jitka se ptá

Další díl rubriky Desítka od Jitky je tu! Sestavila jsem 10 otázek, které mě samotnou nutí se zamyslet a ráda je pokládám svým nejbližším díky hře (kartičky s otázkami), kterou jsem si sama vyrobila :) Řekla jsem si, že by bylo skvělé tyhle dotazy položit i osobnostem, kterých si vážím a ráda bych je prostřednictvím našeho blogu nechala číst i vás. Mým druhým hostem je Gábi Hrdina, která stojí za značkou Utukutu. Se svým manželem vyrábí dřevěné pohybové pomůcky a díky otevření kamenného obchodu na pražských Vinohradech rozšířila svou nabídku o další smyslové hračky pro děti. A v jejich sortimentu nechybí ani hračky z Ababu!  

Válečky a jejich limitované edice

Válečky a jejich limitované edice

O Ababu

Jediné místo, kde jsou všechny oblíbené polštářky ve tvaru válečku pohromadě. Přečtěte si, který motiv byl první, jaké limitované edice už vznikly nebo proč tento oblíbený produkt není zařazen ve stálé nabídce. Kdy je období válců a bude ještě Naháč?

ABABU MÁ 7. NAROZENINY! SOUTĚŽ

ABABU MÁ 7. NAROZENINY! SOUTĚŽ

Novinky

Oblíbená narozeninová výzva je zpět a vy nebo vaše děti si po roce zase můžete zahrát na designéry a navrhnout si produkt podle svých snů. A co budeme navrhovat tentokrát? Nechte se překvapit uvnitř článku.

Hračky (po)letí do světa

Hračky (po)letí do světa

O Ababu

Až se budete chystat letecky do zahraničí, zbystřete! Na letišti Václava Havla byl otevřen unikátní obchod s českými produkty od lokálních tvůrců a značek, kde najdete také Ababu. Ideální místo, kde před odletem ještě koupit něco opravdu českého, ať už jako suvenýr nebo jako dárek přivezený z Čech.